HABERLER

TVF Pro Beach Tour Nilüfer Etabı Başlıyor

Bursa Nilüfer Belediyesi’nin katkılarıyla, Nilüfer Cengiz Göllü Plaj Voleybolu Tesisi’nde bugün (8 Eylül Cuma) başlayacak TVF Pro Beach Tour Nilüfer Etabı 10 Eylül 2017’de  sona erecek.

TVF Pro Beach Tour Nilüfer Etabı’nda 12 bayan, 13 erkek olmak üzere toplam 25 takım mücadele edecek. Organizasyona Türkiye ve K.K.T.C.'nin yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri, Azerbaycan, Bulgaristan, Çekya (Çek Cumhuriyeti), İran, Rusya, Sırbistan, Ukrayna ve Yeni Zelenda’dan da sporcular katılıyor.

Erkekler kategorisi ana tablo maçları ile bugün başlayacak turnuva, 10 Eylül Pazar günü oynanacak çeyrek final, yarı final, bronz madalya ve final müsabakalarıyla sona erecek. Bayanlar ve erkekler şampiyonluk maçları; AS TV tarafından, 10 Eylül’de naklen verilecek. AS TV’nin naklen yayını 16.30’da erkekler final maçıyla başlayacak.

Etap sonunda derece alacak sporculara toplam 32.000 TL para ödülü dağıtılacak. Aynı zamanda; Aydın, Sole&Mare Çeşme, Samsun  ve Antalya Serik’ten sonra Pro Beach Tour’un beşinci ve bu sezonun son etabı Bursa Nilüfer etabıyla birlikte, hem Türkiye serisi sezon sonu bireysel sıralaması için, hem de Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) puanı da kazanılmış olacak.

Not: AS TV internetten de (http://www.astv.com.tr) takip edilebilir.

Diğer Haberler (10)